Despre noi

De ce să alegi serviciile IGM Travel?
Promptitudine, grijă pentru detalii, respect față de turist, profesionalism, raport calitate-preț corect.
IGM Travel vă oferă consultanță de specialitate în planificarea vacanței perfecte. Suntem parteneri cu unele dintre cele mai mari nume din industria turismului, pentru a vă aduce cele mai bune oferte.
Echipa noastră este bucuroasă să vă sprijine în planificarea vacanței ideale!

Experiența și relația foarte bună cu clienții agenției ne îndreptățesc să credem că suntem în măsură să răspundem cu promptitudine și profesionalism oricărei solicitări, astfel visele și planurile dvs. de vacanță să fie realizabile și la prețuri imbatabile.

În funcție de bugetul de care dispuneți, vă consiliem cu mare drag și vă propunem cele mai bune soluții de vacanță.

Agenția își propune să fidelizeze clienții prin profesionalism, experiența de 25 ani în domeniul turismului, promptitudine  și nu în ultimul rând, confidențialitate.

Lăsați grijile dvs. în mâinile noastre și vă asigurăm de o vacanță reușită, rezervări la hoteluri în toată lumea, bilete de avion oriunde aveți nevoie, sfaturi și informații pentru locuri încă necunoscute  și care vă așteaptă să le explorați și să vă încărcați bateriile.

Brevet nr. 3971/2008

Licența nr. 466/2019

Polița OMNIASIG seria I nr. 56707

0 +
Ani de experiență
0 +
Clienți mulțumiți
0 +
Țări vizitate
0 +
Vacanțe organizate

Testimoniale

Cea mai bună reclamă este părerea clienților noștri.

Cele mai bune oferte! Obțineți cel mai bun cost pentru aceeași cazare / condiții / locație / hotel etc. Recomand cu încredere!
Mihai Cristian Hâncu
Am colaborat foarte bine cu Gabriela si cu siguranța voi mai apela la serviciile agenției IGM Travel. A fost foarte atentă la solicitările noastre, a discutat cu noi până a înțeles exact ce ne doream, pentru a ne putea face recomandări cat mai potrivite..
Andra Mura
Sunt clienta agenției de mulți ani, și pot să spun că este o agenție promptă. serioasă și o recomand cu multă caldură celor ce doresc să se plimbe în toată lumea. Nota 10+
Daniela Vladu
Mi-am rezervat nenumărate vacanțe cu această agenție. Gabriela este minunată și atât de pasionată... m-au fascinat viteza ei, disponibilitatea, consilierea. Big thank you!
Simona Moldovan
Am găsit în IGM Travel o companie serioasă, un partener de încredere care ne propune destinații personalizate, astfel încât concediul să fie cu adevărat o perioadă de relaxare.
Iulian Dincă
Cea mai bună agenție de turism! Ei ne-au recomandat locuri minunate de călătorie și ne-au oferit cele mai bune prețuri. IGM Travel ne-a organizat cel mai tare team building la Cazanele Dunării. Mulțumim, Gabi!
Brîndușa Chifa
Agenția IGM Travel este, pentru mine, minunată! De ce? Pentru că Gabriela este o persoană minunată, cu care comunici ușor, care se zbate să - ți satisfacă și cele mai extravagante dorințe, de un înalt profesionalism, și care între timp a devenit una dintre cele mai bune prietene. Am călătorit mult cu IGM Travel și am fost extrem de mulțumită. Recomand cu mult drag!
Cornelia Popescu
IGM Travel e altfel! E intuitivă, flexibilă și rezolvă “misiuni imposibile”! Sunt încântată de calitatea serviciilor oferite și de profesionalism! Mulțumesc IGM Travel! Recomand tuturor celor care visează la o vacanță perfectă!
Irina Călțun
Agenția de care ai nevoie: oricând disponibilă cu țoferte personalizate! Mulțumim pentru toate deplasările și vacanțele pe care ni le-ați oferit!
Bucur Mihai
Agenție super profesionistă. Am achiziționat anul acesta o excursie în Dubai și un sejur în Turcia. Sfaturile și informațiile oferite au fost foarte bune. Hotelurile alese au fost conform cerințelor noastre. Voi apela din nou cu încredere la serviciiĺe IGM Travel.
Roxana Bălășan