NOTA DE INFORMARE

Îţi punem la dispoziţie această Politică de Confidenţialitate pentru a iţi explica modul în care prelucrăm și protejăm datele cu caracter personal atunci când utilizezi site-ul nostru.


Când colectam aceste date despre tine, noi acționăm în calitate de operator de date personale și avem obligaţia legală de a te informa despre prelucrarea datelor personale ca si utilizator al site- urilor noastre ṣi anume: ce date colectăm, de la cine, în ce scop, drepturile pe care le ai ṣi cum ne poţi contacta cu orice întrebare legată de Regulamentul 679/2016 si protecţia datelor. Acest document include ṣi Politica privind utilizarea fișierelor cookie.


Conform cerinţelor Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera
circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privin protecția datelor) şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice avem obligaţia de a administra în
condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o altă persoană.


CONȚINUTUL INFORMĂRII

  1. Cine suntem ?
  2. Ce sunt datele cu caracter personal?
  3. Cine sunt persoanele vizate?
  4. Ce date personale colectăm?
  5. Scopul prelucrării datelor
  6. Durata prelucrării datelor
  7. Stocarea datelor
  8. Transferul datelor cu caracter personal
  9. Drepturile persoanelor vizate
  10. Politica de cookies
  11. Securitatea datelor
  12. Actualizări politica de confidenţialitate
  13. Date de contact.

  1. CINE SUNTEM ?
    S.C IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L sediul social in Bucuresti, str. C-tin Brancoveanu, nr.11, bl.B15, sc.1, et.5, ap.18, cam.2, sect.4, telefon 0752083051, număr de înmatriculare J40/14704/2011, cod unic de înregistrare 29440590. S.C. IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L este deţinătoarea site-ului www.igmtravel.ro care face obiectul acestei informări.

Datele de contact ale responsabilului nostru cu protecţia datelor cu caracter personal sunt: Gabriela Ionescu. Acesta poate fi contactat în scris pe adresa societăţii sau pe e-mailul office@igmtravel.ro. Site-ul www.igmtravel.ro este o comunitate online care aduce către tine pachetele noastre turistice. Această notă de informare explică de ce avem nevoie de anumite date cu caracter personal pentru a putea furniza anumite produse sau servicii. Te rugăm sa o citeṣti cu atenţie, pentru că astfel vei înţelege ṣi controla aṣa cum iţi doreṣti tipul ṣi volumul de date personale ce îţi va fi prelucrat în mediul online.

  1. CE SUNT DATELE CU CARACTER PERSONAL ?
    Aṣa cum sunt explicate în Regulamentul 679/2016 „date cu caracter personal” înseamnă orice informaţii privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoană vizată”). O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitătii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.
    Date cu caracter personal sunt, fără a se limita la acestea:
     numele ṣi prenumele,
     adresa de livrare, adresa de e-mail, adresa IP
     datele de localizare sau ale cardului bancar
     obiceiurile sau preferinţele alimentare
     anumite tipuri de cookie-uri.
    Astfel, datele cu caracter personal sunt considerate a fi cele care permit identificarea unei persoane,sau care împreună cu alte seturi de date permit operatorului identificarea persoanei vizate.
  2. CINE SUNT PERSOANELE VIZATE ?
    Persoanele vizate în aceasta prelucrare sunt:
     Partenerii noştri contractuali precum furnizori, clienți („Parteneri comerciali”);
     Vizitatorii și utilizatorii site-ului nostru www.igmtravel.ro („Utilizatori”);
  3. CE DATE PERSONALE COLECTAM ?
    Colectăm și prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:
     din informațiile pe care ni le furnizezi tu, direct, astfel:
     dacă te ȋnregistrezi la newsletterul nostru,
     prin trimiterea de mesaje pe site-ul nostru,
     prin corespondența cu noi prin telefon, e-mail sau în orice altă modalitate.
     Din informaţiile pe care le obtinem când foloseṣti serviciile noastre
    De fiecare dată când vizitezi site-ul www.igmtravel.ro , colectăm automat următoarele date:
     date tehnice, de exemplu acest lucru poate include Adresa Internet Protocol (IP)
    utilizată pentru conectarea calculatorului tău la internet, informațiile de conectare, tipul și
    versiunea de browser, setarea fusului orar, tipurile și versiunile extensiilor de browser (plug-in), sistemul și platforma de operare, tipul dispozitivului și marca dispozitivului mobil; aceste date sunt colectate și prelucrate în numele nostru, prin fişierele de tip cookie ale terțelor părți și puteți găsi mai multe informații despre acest lucru la adresa Politica privind utilizarea fișierelor cookie (https://www.igmtravel.ro/politica-de-cookies)
  4.  date despre vizita ta, de exemplu acest lucru poate include date despre URL,
  5. secvență de clicuri către, prin și de la site-ul www.igmtravel.ro  (inclusiv data și ora),
  6. informațiile sau produsele pe care le-ai vizualizat sau căutat pe site (linkuri, imagini,
  7. bannere, casuţe, videoclipuri), interacţiunea cu mesajele primite de tine în casuţa de email
  8. (vizualizarea, click-ul în cadrul newsletterelor)
  9. În cazul în care obținem datele tale cu caracter personal de la o terță parte, ȋţi vom furniza toate
  10. informațiile relevante despre prelucrarea acestora cât mai curând posibil, dar nu mai târziu de o lună
  11. de la obținerea datelor tale cu caracter personal.
  12.  prin intermediul cookie-urilor. Atunci când utilizezi site-ul nostru pentru a căuta produsele
  13. și serviciile noastre și pentru a vizualiza informațiile pe care le punem la dispoziție, un număr de
  14. cookie-uri sunt utilizate de noi (cookies first party) și de terțe părți (cookies third party) pentru a
  15. permite funcționarea site-ului, pentru a colecta informații utile despre vizitatori și pentru a iţi oferi o
  16. experiență cât mai bună în utilizarea site-ului www.igmtravel.ro. Vezi Politica privind utilizarea
  17. fișierelor cookie (https://www.igmtravel.ro/politica-de-cookies)
  1. SCOPUL PRELUCRARII DATELOR SI TEMEIUL LEGAL
    Atunci când solicităm date cu caracter personal pentru a respecta obligații legale sau contractuale,
    furnizarea acestor date cu caracter personal de către tine este obligatorie. Acest lucru înseamnă că,
    dacă astfel de date cu caracter personal nu sunt furnizate, nu vom putea să gestionăm relațiile
    contractuale sau să respectăm obligațiile legale ce ne sunt impuse. În toate celelalte cazuri,
    furnizarea de date cu caracter personal este opțională și nu ai obligația de a le furniza.
     Numele, adresa şi telefonul ȋţi sunt solicitate când achiziţionezi un pachet turistic de la
    noi. S-ar putea să solicităm si alte date fiscale în conformitate cu legislaţia ṣi prelucrate în legatură
    cu tranzacţia pe care o doreṣti. Dacă doreṣti factură fiscală pentru compania ta solicităm datele de
    identificare ale societăţii. Prelucrarea acestor date are ca temei obligaţia legala de completare a
    documentelor fiscale ṣi de depunere a declaraţiilor fiscale la autorităţi. Stocam aceste date pentru o
    perioada de 10 ani.
     Atunci când ne trimiţi un mesaj prin intermediul site-ului www.igmtravel.ro colectăm ṣi
    prelucrăm datele tale în temeiul interesului legitim de a răspunde solicitării tale, de a păstra evidenţa
    reclamaţiei tale, a comenzii tale sau a altor solicitări similare. Stocăm aceste date pe o perioadă de 3
    (trei) ani. Putem să îţi trimitem un e-mail de mai multe ori după ce ai făcut o solicitare, pentru a ne
    asigura că am răspuns la întrebarea ta și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor noștri.
     În cazul în care ne furnizezi în mod voluntar date cu caracter personal (inclusiv date cu
    caracter personal sensibile) prin interacțiunea ta cu site-ul www.igmtravel.ro sau prin corespondența
    cu noi prin telefon, e-mail sau în orice altă modalitate, din proprie voință și nu la cererea noastră,
    vom șterge astfel de date cu caracter personal din sistemele noastre dacă nu considerăm că
    prelucrarea acestora este necesară pentru un scop legitim al S.C IGM TRAVEL&BUSINESS
    S.R.L , cu excepția cazului în care ai făcut aceste date publice (de exemplu, pe blog care este
    vizibil publicului), caz în care vom șterge aceste date de pe site-ul nostru numai dacă legea impune
    astfel sau dacă nu dorim să le păstrăm.

 Utilizăm informaţiile pe care le obţinem când accesezi site-ul www.igmtravel.ro în temeiul
interesului legitim de a observa modul în care tu poţi naviga optim în paginile site-ului, în ce
măsură aceste pagini corespund nevoilor de afiṣare ale dispozitivului tău particular, pentru a
diagnostica eventuale probleme pe care le au serverele noastre atunci când livreaza pagini către
anumite tipuri de dispozitive, pentru a analiza tendinţe etc. Aceste informaţii ne permit să îţi
prezentăm conținutul site-ului în modul cel mai eficient pentru tine, sa îmbunătățim site-ul si
funcţionalitatea lui ṣi sa îl administrăm eficient. Informaţiile sunt necesare ṣi pentru operațiunile
interne, inclusiv în scopuri de depanare, analiză a datelor, testare, cercetare, statistică și de cercetare
ṣi un alt motiv foarte important pentru a păstra site-ul www.igmtravel.ro în condiții de siguranță;
Putem prelucra datele tale cu caracter personal, precum datele de identificare, datele de contact și
adresa de reședință, ṣi în scopul posibilei exercitări a drepturilor sau a reclamațiilor noastre
împotriva ta în viitor. Această prelucrare se bazează pe interesul nostru legitim, fiind necesar să ne
exercităm drepturile în cazul unor eventuale litigii.
Concret, vom folosi informațiile tale cu caracter personal astfel:
Utilizatori și clienți:
În scopul furnizării serviciilor, a livrării de produse și efectuării plăților în baza contractelor
relevante sau a comenzilor tale, îţi putem prelucra datele cu caracter personal, cum ar fi datele de
identificare, datele de contact, datele bancare.
Această prelucrare se bazează pe:
 Executarea unui contract la care Utilizatorii (în special clienții) sunt parte, sau
 O obligație legală care ne este impusă.
Putem prelucra datele cu caracter personal astfel încât să îţi putem oferi informații despre bunuri
sau servicii care considerăm că te interesează. Dacă eṣti un client existent, te vom contacta numai
prin e-mail, cu informații despre bunuri și servicii similare cu cele care au făcut obiectul unei
vânzări anterioare sau cu informaţii privind principalele noutăţi prin intermediul newsletter-ului
săptămânal, dacă ai optat pentru primirea unor astfel de informaţii.
Dacă eṣti un client nou, te vom contacta prin mijloace electronice numai dacă avem acordul tău
prealabil sau daca are legatura cu eventuala achizitie sau reclamatie plasate prin intermediul site-
ului nostru.
Nu vom transmite datele tale cu caracter personal unor terțe părți, în scopuri de marketing, fără
consimțământul tău explicit în acest sens.
Putem, de asemenea, să îţi folosim datele cu caracter personal pentru a măsura sau a înțelege
conținutul preferat legat de produsele noastre și pentru a face sugestii și recomandări și altor
Utilizatori ai site-ului nostru despre produse care ar putea să intereseze.
Prin activitatea desfășurată pe site-ul www.igmtravel.ro, nu vom colecta sau prelucra date cu
caracter personal sensibile legate de tine (de exemplu, informații despre originea rasială sau etnică,
opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice, sănătatea –viața sexuală sau
orientarea sexuală).
Nu folosim aceste informațiile furnizate de tine pentru a a lua decizii automate care ar putea să te
afecteze.

  1. DURATA PRELUCRARII DATELOR
    Vom păstra datele tale cu caracter personal pentru perioada necesară pentru a îndeplini scopurile
    enumerate în prezenta Politică sau pentru perioada impusă de legislația națională aplicabilă, în
    conformitate cu perioadele minime legale de păstrare aplicabile și/sau atât cât este necesar pentru a
    ne exercita drepturile legitime (și drepturile legitime ale altor persoane).
     În cazul în care eṣti Clientul nostru vom păstra datele tale cu caracter personal pe perioada
    exercitării relației contractuale cu tine. Toate documentele financiare care conţin aceste date sunt
    păstrate conform Legii 82/1991 pe o perioadă de 10 ani.
     În cazul în care avem o relație cu tine în calitate de Partener vom continua să păstrăm aceste
    date cu caracter personal până la încetarea relației noastre și apoi pentru perioada minimă de
    păstrare impusă de lege.
     În cazul în care eṣti utilizator al site-ului www.igmtravel.ro (exemplu: ai creat un cont de
    utilizator pe site), vom păstra datele tale cu caracter personal pentru perioada în care contul de
    utilizator este activ la care se adaugă 6 luni.
     În cazul în care eṣti abonat la newsletter-ul nostru, vom păstra datele tale cu caracter
    personal atâta timp cât doreṣti să primeṣti aceste informații.
     În cazul în care ne-ai trimis mesaje pe site în legătură cu o comandă, reclamaţie, nelămurire
    sau orice alt scop, păstrăm aceste date timp de 3 ani.
     În cazul în care prelucrăm datele cu caracter personal în temeiul consimțământului tău,
    aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate numai pentru perioada prevăzută prin
    consimțământul tău, cu excepția cazului în care te hotărăṣti să retragi sau limitezi consimțământul
    înainte de expirarea acestei perioade. În astfel de cazuri, vom înceta prelucrarea datelor cu caracter
    personal respective în scopurile relevante, sub rezerva oricărei obligații legale de a prelucra aceste
    date cu caracter personal și/sau a nevoii noastre de a prelucra aceste date cu caracter personal în
    scopul exercitării drepturilor noastre legitime (inclusiv a drepturilor legitime ale altor persoane). 
  2. STOCAREA DATELOR
    Site-ul www.igmtravel.ro este administrat și întreținut de S.C IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L
    și găzduit de serverele companiei TOP LEVEL HOSTING S.R.L.
  3. TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL
    Vom dezvălui datele tale personale numai pentru scopurile menţionate anterior și pentru angajaţii,
    împuterniciţii, operatorii asociaţi sau terţii enumeraţi în continuare. In acest sens, facem toate
    eforturile necesare să ne asigurăm că toţi acestia respectă prevederile Regulamentului 679/2016 si
    ale Legii 190/2018 astfel încât datele tale personale să fie prelucrate, securizate și transferate în
    conformitate cu legislația în vigoare.
    Datele tale personale sunt administrate intern (baze de date generale ale site-urilor, de abonaţi,
    utilizatori sau cumpărători ai serviciilor sau produselor noastre) pentru furnizarea serviciilor sau
    produselor noastre ṣi având ca temei obligaţia legală pentru situatiile guvernate de codul fiscal in
    vigoare. La bazele de date interne au acces angajaţii autorizaţi, care au primit instruirea necesară
    pentru respectarea securităţii bazelor de date, din departamentul contabil, tehnic, juridic, de
    marketing sau vânzări.
     Transferăm date către împuterniciţi sau operatori asociaţi

Datele tale personale sunt transferate acolo unde este absolut necesar, pe baza principiului „need to
know” – nevoii de a cunoaṣte, către companiile care ne furnizează servicii, ca de exemplu:
• Companiile care ne furnizează servicii contabile, legale, auditorii ṣi alţi consultanţi externi
care pot avea nevoie de acces la informaţii sau date pentru furnizarea serviciilor lor.
• Agenţiile touroperatoare, hotelurile prin intermediul cărora achizitionam cazari, pachete
turistice
• Companiile care asigură pentru noi serviciile oferite pe site: newsletter, etc
• Companiile de telecomunicaţii, de securitate cibernetică, de arhivare, back-up si recuperare
a datelor etc
 Transferam date catre terti
Datele tale cu caracter personal pot fi transferate catre terţi, astfel:
• Dacă avem consimţământul tău pentru aceasta
• Dacă ne este solicitat de către o persoană care dovedeṣte că te reprezintă legal
• Dacă S.C IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L vinde integral sau parţial acţiunile sau părţile
sociale, noul proprietar va avea acces la toate datele, având în vedere principiul necesităţii de a
păstra continuitatea afacerii
• Dacă datele sunt solicitate de autorităţi sau instituţii ale statului sau în vederea respectării
securităţii naţionale sau în combaterea activităţii ilegale
• Dacă ne sunt necesare pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranţa S.C IGM
TRAVEL&BUSINESS S.R.L sau site-ului www.igmtravel.ro, a angajaţilor noṣtri, clienţilor,
furnizorilor sau oricăror alte entităti cu care colaborăm.
• Facebook, Instagram, Linkedin care sunt operatori cu privire la datele tale
Te informam că orice angajat, împuternicit, operator asociat sau terţ care prelucrează date cu
caracter personal este limitat prin lege ṣi prin contract (confidenţialitate, securitate) să utilizeze
datele tale în alte scopuri decât cele specificate de noi. Totuși, pentru evitarea oricărui dubiu,
această prevedere nu este aplicabilă în cazul în care divulgarea nu este decizia noastră, inclusiv în
ceea ce priveşte prelucrarea efectuată de Facebook, Instagram, Linkedin etc
In afara cazurilor arătate mai sus, S.C IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L nu va dezvălui, vinde,
da spre consultare, închiria datele tale cu caracter personal.
 Transferul datelor în afara UE / SEE
Te informăm ca unii dintre împuterniciţii , operatorii asociati sau terţii enumeraţi mai sus ar putea
sa transfere datele cu caracter personal in afara UE / SEE (Spaţiul Economic European).
In acest caz, S.C IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L a inclus în Politica de confidenţialitate
măsuri menite să se asigure că destinatarul acestor date va proteja la rândul său informaţiile tale.
Intre protecţiile adecvate acestei situaţii enumerăm:

 o decizie privind caracterul adecvat emisă de Comisia Europeană cu privire la țara sau țările
de destinație;
 o certificare „scut de confidențialitate” „Privacy Shield” (vezi
https://www.privacyshield.gov/welcome)
 reguli corporatiste obligatorii corespunzătoare;
 (un cod de conduită aprobat, împreună cu angajamentele obligatorii și executorii ale
operatorului de date sau persoanei împuternicite de către operatorul de date din țara aflată în afara
UE și SEE;
 un mecanism de certificare aprobat, împreună cu angajamentul obligatoriu și executoriu al
operatorului de date sau al persoanei împuternicite de către operatorul de date într-o țară din afara
UE și SEE de a aplica garanțiile corespunzătoare; sau
 clauze contractuale standard UE aprobate de Comisia Europeană. 
Atunci când interacţionezi cu pagina noastră, Facebook prelucrează anumite date personale ale tale,
pe baza cărora ne pune la dispoziţie statistici agregate. Acestea nu includ date personale în mod
direct, ci sunt limitate la: numărul de click-uri pe datele de contact;de vizualizări sau previzualizari
ale paginii (hover); aprecierile; persoanele cărora le-a fost afişat conţinut din pagină; recomandările
paginii; interacţiunile cu conţinutul paginii (like, share, comment, etc); vizualizările videoclipurilor
de pe pagină ;
Când ne personalizăm audienţa postărilor sau a campaniilor noastre publicitare pe Facebook, setăm
categorii de interese care te pot include (de exemplu femeie din Brasov, între 25 şi 45 de ani,
interesat de calatorii). Chiar dacă aceste categorii au la bază o prelucrare de date personale, noi nu
avem acces la acestea, ci Facebook ne pune la dispoziţie în mod direct categoriile, aşa cum le-a
stabilit deja. Din acest motiv doar Facebook prelucrează datele tale personale pentru stabilirea
categoriilor de interese, chestiune despre care poţi citi în informarea proprie Facebook.
 Aceste date sunt prelucrate în interesul nostru legitim de a ne promova compania sau
produsul, după caz, precum şi pentru a putea dovedi, dacă ne este necesar, corespondenţa cu
tine. Datele sunt păstrate pentru întreaga perioadă cât pagina noastră este deschisă.
 Trebuie să înţelegi că toate aceste date, şi altele în plus, sunt disponibile la orice moment
pentru Facebook, în calitate de deţinător al platformei (şi implicit operator al datelor tale
personale). Pentru detalii referitoare la prelucrările efectuate de Facebook, accesează nota sa
de informare privind prelucrarea datelor.
Dacă interacţionezi cu pagina noastră (ceea ce poţi alege să nu faci), vom putea avea acces în mod
automat la anumite date despre tine, după cum am arătat mai sus.

  1. DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE
    In calitate de persoană vizată, conform Regulamentului 679/2016 ai următoarele drepturi:
     Dreptul la informare  prevăzut de art. 13 și 14 din Regulament. Acest drept îţi permite să ṣtii
    chiar de la început, de când datele tale sunt colectate, cum anume vor fi folosite, de ce, cui se

transferă, durata prelucrării ṣi drepturile tale. Politica noastra de confidenţialitate prin aceasta Nota
de informare face tocmai acest lucru.
 Dreptul de acces la datele tale prevăzut de art. 15 din Regulament. Acest drept îţi permite să
obţii oricând de la noi o confirmare dacă datele tale sunt sau nu prelucrate. Dacă datele sunt
prelucrate, ne poţi solicita o copie a acestora.
 Dreptul la rectificarea datelor prevazut de art. 16 din Regulament. Acest drept îţi permite să
ne soliciţi rectificarea sau completarea datelor tale, fără întârziere nejustificată.
 Dreptul la ṣtergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) prevăzut la art.17 din Regulament. Acest
drept îţi permite să ne soliciţi ṣtergerea datelor tale fără întârziere. Acest drept nu se aplică dacă
prelucrarea în continuare este necesară în exercitarea dreptului la liberă exprimare ṣi informare,
dacă prelucrarea are ca temei o obligaţie legală, dacă datele sunt prelucrate în interes public în
domeniul sănătăţii, arhivării, cercetării ṣtiinţifice, istorice sau statistice. De asemenea dreptul nu se
aplica dacă datele sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept al S.C IGM
TRAVEL&BUSINESS S.R.L în instanţă.
 Dreptul la restricționarea datelor este prevăzut de art. 18 din Regulament. Acest drept are
caracter temporar. Poţi să ne soliciţi restricţionarea datelor daca tu crezi că acestea nu sunt exacte –
pe perioada cât verificăm exactitatea acestora sau dacă prelucrarea este ilegală ṣi doreṣti
restricţionarea ṣi nu ṣtergerea datelor; de asemenea, dacă noi nu mai dorim să prelucrăm aceste date
dar tu ni le soliciţi în vederea constatării, exercitării sau apărării unui drept în instanţă. Ca urmare a
unei astfel de solicitări, vom opri prelucrarea datelor pentru o anumită perioadă de timp. Dacă se va
ridica restricţia de prelucrare, tu vei fi notificat.
 Dreptul la portabilitatea datelor este prevăzut de art. 20 din Regulament. Acest drept se
referă la posibilitatea de a primi datele tale furnizate într-un format structurat, utilizat în mod curent
și care poate fi citit automat și de a transmite aceste date altui operator, fără nicio opoziţie din partea
noastra. Datele personale la care se referă acest drept sunt cele obţinute de noi în temeiul
consimtământului sau pe baza unui contract sau prelucrarea acestor date este efectuată prin mijloace
automate. Ai dreptul de a solicita transmiterea directa a datelor tale către un alt operator, în măsura
în care aceasta poate fi realizată de noi din punct de vedere tehnic.
 Dreptul la opozitie este prevăzut de art.21 din Regulament. Ai dreptul în orice moment să te
opui prelucrării datelor tale obţinute în temeiul interesului nostru legitim (art.6 alin 1 lit.e ṣi f) sau
creării de profiluri. Dacă prelucrarea are ca scop marketingul direct, persoana vizată are dreptul de a
se opune în orice moment prelucrării. Site-ul www.igmtravel.ro îţi pune la dispoziţie mereu
opţiunea de dezabonare de la serviciile oferite de noi. Dreptul de a te opune prelucrării datelor tale
poate fi limitat în cazul în care putem demonstra că avem motive legitime pentru a prelucra aceste
date, care prevalează față de interesele tale.
 Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată este
prevazut de art. 22 din Regulament. Acest drept nu se aplică in cazul în care prelucrarea are ca

temei legal executarea unui contract, sau ne-ai oferit consimţământul pentru aceasta prelucrare, sau
prelucrarea este autorizată prin dreptul intern sau al UE.
 Dreptul de a îţi retrage consimțământul, în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării
efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia;
 Dreptul de a depune o plângere – art. 77 din Regulament –  la Autoritatea Natională de
Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30,
Sector 1, cod postal 010336, Bucureṣti, Romania. +40.318.059.211 / +40.318.059.212,
anspdcp@dataprotection.ro.
Te rugăm să ai în vedere faptul că drepturile tale pot fi limitate în anumite situații aṣa cum reiese
din art.23 din Regulament și fac obiectul legilor și reglementărilor aplicabile privind protecția
datelor cu caracter personal.
De câte ori ne vei solicita exercitarea acestor drepturi va trebui să îţi dovedeṣti identitatea și să ne
oferi alte detalii care să ne ajute să răspundem cererii tale. Răspunsul la cererea ta va fi oferit cât
mai rapid, în termen de maxim 30 de zile ṣi doar în cazuri temeinic justificate sau dacă cererea ta
are un grad mare de complexitate, vom extinde această perioadă. Vei fi informat despre motivele si
durata prelungirii termenului.
Nu vom percepe o taxă pentru a răspunde cererii tale .
Pentru a îţi exercita unul sau mai multe din aceste drepturi, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-
mail office@igmtravel.ro sau printr-o scrisoare la adresa S.C IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L
De asemenea poţi să te loghezi în contul tău de utilizator din site-ul www.igmtravel.ro ṣi ṣă ne
trimiţi un mesaj.

  1. POLITICA DE COOKIES
    Site-ul www.igmtravel.ro utilizează fișiere de tip Cookie pentru a îţi oferi o experiență mai bună
    atunci când navigezi pe site-ul nostru. Această prelucrare se bazează pe consimțământul tău
    exprimat pe site sau prin setările din browserul tău. Poți găsi mai multe informații despre fișierele
    de tip cookie la adresa Politica privind utilizarea fișierelor
    cookie (https://www.igmtravel.ro/politica-de-cookies)
  2. SECURITATEA DATELOR
    Păstrăm datele tale cu caracter personal pe serverele companiei, aflate pe teritoriul României, cu
    care avem ȋncheiat Acord de protecţia datelor cu caracter personal precum şi masurile tehnico-
    organizatorice necesare ȋn vederea implementarii prevederilor GDPR
    Folosim măsuri tehnice și organizatorice adecvate, cu scopul de a proteja datele cu caracter personal
    împotriva pierderii, utilizării incorecte, divulgării, modificării, indisponibilității, accesului
    neautorizat și distrugerii. Astfel de măsuri includ securitatea accesului fizic si logic la servere, staţii
    de lucru, aplicaţii, responsabilizarea personalului, criptări, parole, certificate de securitate .
    Am intrat în relații contractuale cu terţe părţi care oferă servicii de găzduire și aceste contracte
    includ obligații privind securitatea organizațională și tehnică a datelor cu caracter personal.
    Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității tuturor mijloacelor de autentificare (de
    exemplu, username, parola, etc.) utilizate de tine pentru a accesa părți ale site-ului

www.igmtravel.ro. Transmiterea datelor prin internet nu este complet sigură. Deși facem tot
posibilul pentru a îţi proteja datele, nu putem garanta 100% securitatea datelor transmise pe site-ul
nostru; orice transmisie de date personale se face pe propriul tău risc. După ce primim datele tale,
vom folosi proceduri stricte de securitate pentru a încerca să împiedicăm accesul neautorizat. 

  1. ACTUALIZARI POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
    Revizuim regulat și, dacă este cazul, actualizăm periodic această politică de confidențialitate atunci
    când intervin modificări. Vom actualiza numărul versiunii și data acestui document de fiecare dată
    când acesta este modificat.
  2. DATE DE CONTACT
    Ne poţi contacta folosind oricare din caile de mai jos:
    Prin email la adresa office@igmtravel.ro
    Prin curier sau posta la adresa Bucuresti, Bd.Unirii nr.45, bl.E3,sc.5, ap.114, sect.3
    Prin telefon la numarul 0752083051