Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.igmtravel.ro, oferit de: S.C IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L, cu sediul social in Bucuresti, B-dul Unirii nr. 45, bl. E3, sc. 5, et. 1, ap. 114, sector 3, J40/14704/2011, punct de lucru in Bucuresti, B-dul Unirii nr. 45, bl. E3, sc. 5, et. 1, ap. 114, sector 3, cod unic de înregistrare RO29440590, EMAIL: office@igmtravel.ro – Licenta de turism nr.466/07.01.2019, – Polita de asigurare SeriaI56535, valabila pana la data de 12.01.2022 emisa de OMNIASIG.


Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni & Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet IGMTRAVEL.RO (Site www.IGMtravel.ro).


Acceptarea Termenilor & Conditiilor
Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nicio alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in niciun fel.


Serviciile IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L: IGMTRAVEL.RO va pune la dispozitie un site de prezentare care va ofera posibilitatea de a afla cateva dintre serviciile turistice pe care vi le punem la dispozitie. Puteti alege dintr-o multitudine de servicii ale agentiei, avand posibilitatea de a efectua rezervari de zboruri, masini sau hoteluri, pachete dinamice (de tip city break/ avion +cazare ), pachete charter, circuite sau pachete de grup prin contactarea noastra, prin intermediul emailului sau telefonic IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L actioneaza ca si Agentie Organizatoare.


IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L actioneaza ca si agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini si altii (Furnizori de Servicii Turistice). IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.


IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L nu asigura nicio garantie cu privire la documentele de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare). Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie. Agentia recomanda verificarea informatiilor oficiale pe site-ul www.mae.ro.


IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L nu garanteaza ca informatia de pe Site nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.

 Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni dar pentru detalii complete va rugam luati legatura cu IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L. Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de imbarcare, reconfirmarea zborurilor sau a oricaror alte reguli. Unele companii aeriene impun efectuarea checkin-ului online, inainte de plecare. Nerespectarea acestei reguli poate duce la anularea imbarcarii sau costuri suplimentare, pentru care agentie nu este responsabila.

Anulari/Modificari
In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru) este responsabilitatea dvs. de a informa in scris sau telefonic IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica prin intermediul Site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice. In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Conditiile de anulare si modificare aferente fiecarui serviciu rezervat la agentie sunt detaliate pentru fiecare produs in parte inainte de momentul rezervarii si este necesar sa le acceptati pentru a putea finaliza rezervarea.


Plata
Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru sumele de bani depuse in contul bancar al agentiei IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L, fara o confirmare prealabila din partea agentiei a disponibilitatii si posibilitatii de confirmare. IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L sau Furnizorul de Servicii Turistice nu-si asuma nicio obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.


Utilizarea Site-ului
IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.


Obligatiile utilizatorului
Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):
>> aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia solicitari de pachete turistice
>> garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
>>neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.
>> interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
>> obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

Interzicerea accesului pe Site
IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe Site fara o notificare prealabila.


Responsabilitatea IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L
IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a Site-ului.


Legaturi catre alte Site-uri
Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate. IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L nu are niciun control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nicio responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partior implicate. Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui verificate cu site-urile oficiale ale hotelului.


Forta Majora
IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora, care pot afecta calatoria. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale, pandemii, embargou international, interdictii ale organelor de administratie publica etc., precum si in cazul in care companiile aeriene stabilesc limite de raspundere.


Modificari asupra Site-ului
IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L poate modifica design-ul sau continutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului.


Copyright si Marca Inregistrata
Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul Site-ului apartin IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L. Materialul continut pe Site este proprietatea IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L sau a afiliatilor sai.


Confidentialitate
Termenii politicii de confidentialitate a IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L sunt prevazuti in in Politica de confidentialitate a IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L.


Modificari ale Termenilor si Conditiilor

IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.


Legea guvernanta
Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator si IGM TRAVEL&BUSINESS S.R.L si este guvernat de legislatia din Romania.