Servicii

Bilete de avion și rezervări cazare

Emitere bilete de avion individuale sau de grup, rezervări camere hoteluri și pensiuni pentru vacanțe sau business, inchiriere spații pentru conferințe sau team buildinguri.

Vacanțe individuale și de grup

Fie că doriți să plecați în vacanță cu copiii în Turcia sau doriți să vă alăturați unui grup pentru o experiență de neuitat în jungla Amazoniană, la noi veți găsi varianta ideală.

Vacanțe personalizate

Dacă vă doriți o vacanță diferită, configurată în întregime conform preferințelor dumneavoastră, agenția noastră este cea mai potrivită pentru a vă organiza escapada ideală. Fie că doriți luna de miere perfectă sau o aventură alături de prieteni, trimiteți-ne ideile voastre pentru a vă creiona concediul perfect.

Corporate

De la simple rezervări la hotel, emitere bilete de avion și transferuri, la conferințe, incentive-uri și team buildinguri.

Evenimente speciale

Organizare evenimente în România și în afara țării: nunți, evenimente festive, rezervări și achizițe de bilete pentru concerte sau alte evenimente culturale, bilete de intrare în diferite atracții turistice, bilete de transport locale, inchiriere șalupe și yachturi pentru transferuri sau agrement.